Perfect Pilates

De workout voor een sterke rug, een platte buik en strakke benen en billen!

Perfect Pilates is de perfecte manier om je lijf weer te leren kennen. Je gaat leren om elk spiertje in je lichaam bewust aan te spannen. Niet alleen de oppervlakkig gelegen spieren, maar ook de dieper gelegen spieren. Met Perfect Pilates oefeningen train je vooral je houding en de stabiliteit van je spieren die we juist in het dagelijks leven zo nodig zijn. Hierdoor krijg je een mooiere en rechte houding. Een mooiere houding straalt kracht en zelfverzekerdheid uit.
Door de betere houding worden alle spieren in je lijf actiever in het dagelijks leven. Hierdoor verbruik je meer calorieën tijdens je gewone dagelijkse activiteiten, ja zelfs als je een zittend beroep hebt! Ook de kans op gewrichtsklachten neemt af, omdat je
houding beter wordt.
Meer aandacht voor rugklachten:
Perfect Pilates gaat uit van een ‘actief holle rug’. Hierdoor worden de dieper gelegen rugspieren aangespannen, waardoor de rug sterker wordt.
Rugpijn? Trainen !!
Bij 95% van de mensen met lage rugpijn is geen schade aantoonbaar. De rugpijn wordt veroorzaakt door overbelasting van de banden, slecht functionerende stabiliteitspieren en een toename van de gevoeligheid van de rug door angst en stress. Het trainen en belasten van de rug door b.v Perfect pilates leidt tot een afname van rugpijn, zelfs wanneer een hernia aangetoond is.
Perfect Pilates is voor iedereen, maar in het bijzonder voor:
– Diegenen die een mooier en getraind lijf willen.
– Diegenen die weer in shape willen komen na zwangerschap.
– Diegenen met rugklachten / bekkeninstabiliteit.
– Diegenen met een zittend beroep.
– Diegenen die lang niet meer gesport hebben.
– 50 plussers die jong en energiek willen blijven.

Lees meer