Informatie over zwemles

Na de zomervakantie 2023 worden wij ‘Mijn Zwemschool Gorredijk’

Opgeven voor zwemles kan via https://viz.zwemscore.nl/MijnZwemscore/aanmelden.asp?TAAL=NL kies voor locatie Gorredijk

Meer informatie op: Mijn zwemschool Gorredijk

Na de zomervakantie 2023 zullen ‘Mijn zwemschool Beetsterzwaag’ en zwemschool ‘Kortezwaag’ worden samengevoegd, de zwemschool zal voortgezet worden onder de naam ‘Mijn zwemschool Gorredijk’ en worden gerund door Eddy Tromp en Peter van Dasselaar. Zij staan al 20 jaar aan het hoofd van verschillende gezonde vestigingen (inmiddels 12) in het noorden van het land en hebben hierdoor een groot personeelsbestand, wat goede lesgeefkwaliteit garandeert. We kunnen op deze manier een grotere solide zwemschool neerzetten en het leszwemmen in Gorredijk/Gemeente Opsterland veilig stellen.

Waarom wij de zwemscholen gaan samenvoegen? 

De locatie waar ‘Mijn zwemschool’ Beetsterzwaag hun lessen geeft gaat sluiten en zwemschool ‘Kortezwaag’ zal in de toekomst ivm met verwacht personeelstekort haar leszwem-uren in moeten korten terwijl de wachtlijst al enorm lang is en deze zal door het gebrek aan zwemscholen in de omgeving alleen maar langer worden. Als ‘Mijn zwemschool’ het zwembad van Kortezwaag gaat gebruiken, dan zal er op alle dagen zwemles gegeven kunnen worden. Twee zwemscholen in één instructiebad gaat volgens ons niet werken, vandaar onze keuze om de zwemscholen samen te gaan voegen.

Gaat er veel veranderen voor zwemschool ‘Kortezwaag’?

Er zal goed gekeken worden naar hoe we de lesgroepen-/methodes van beide zwemscholen het beste samen kunnen voegen en hopen  ‘Mijn zwemschool Gorredijk’ met al onze ervaring op een nog hoger plan te brengen. We zijn allen gedreven zweminstructeurs die onze leskinderen op een leuke, ontspannen, persoonlijke en effectieve manier zwemveilig willen maken. Mijn zwemschool onder de licentie van de overkoepelende organisatie ZON, Kortezwaag onder die van de NRZ.  In de komende weken zullen de plannen verder uit worden gewerkt, iedereen die op de zwem-/wachtlijst staat zal op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Mijn zwemschool

Eddy Tromp

Peter van Dasselaar

Kortezwaag

Edward en Marije de Leeuw

Lees meer