Over Ons

Gedreven, enthousiast, gastvrij

Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag is ooit neergezet als tennishal, 3 tennisbanen met een maximale bezetting van 12 mensen per uur. Dat dat in Gorredijk niet van de grond ging komen werd al snel duidelijk.

November 1996 werd de eerste aanbouw gerealiseerd. Een fitness- en aerobicaccommodatie met 10 cardio-toestellen en 16 krachtapparaten, een enthousiaste fitnesstrainer en groepslesinstructrice moesten de kar gaan trekken. En dat gebeurde. Daarnaast vulde de sporthal zich steeds meer met diverse evenementen en sporten als korfbal, badminton, volleybal, zaalvoetbal.

Oktober 2002 volgde verbouwing nummer 2. De fitnesszaal werd aanzienlijk vergroot en onder de vernieuwde fitnesszaal was er ruimte voor een instructiezwembad. Voor alle zwemlessers en ouders een uitkomst, er hoefde nu niet meer een hele zomer 4x per week naar het buitenbad gekomen te worden. Het hele jaar zwemles in een heerlijk verwarmd zwembad.

In 2007 waren we weer uit ons jasje gegroeid. Het werd tijd dat de spinninglessen in een eigen zaal gegeven werden, de fitnesszaal werd nogmaals vergroot, de aerobiczaal verhuisde naar boven en de benedenverdieping werd verrijkt met een schitterende relaxruimte.

Langzaam werd onze doelstelling, zoveel mogelijk leuke activiteiten aanbieden voor zoveel mogelijk doelgroepen, bereikt. Van 0 tot over de 90 jaar komen de mensen bij ons over de vloer, van babyzwemmer tot vutnesser, van toeschouwer bij de fantastische korfbalwedstrijden van LDODK tot bezoeker van de ladies- of musicnight.

Met ons enthousiaste team van enorm trouwe werknemers hebben we al deze jaren zo kunnen groeien en hopen we nog vele jaren door te kunnen gaan. Plannen voor uitbreiding zijn er altijd, of dat nu in vierkante meters, openingstijden, lesaanbod of personeel is. Stil staan is achteruit gaan.

Edward en Marije de Leeuw

 

CONTACTGEGEVENS:

Sportcentrum Kortezwaag

Mientewei 2

8401 AA Gorredijk

Tel: 0513-461978

E-mail: info@kortezwaag.nl

K.v.K 01073761

B.T.W. nr. NL00804350115B01

 

Lees meer