Jumping

Betere Balans, coordinatie, conditie en vooral heel veel plezier!

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. Het gevoel van balans en coördinatie van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd door Jumping Fitness.

De training beperkt zich tot het oppervlak van de trampoline, deze is exclusief voor jou beschikbaar. De Jumping Fitness training is zo ontworpen dat iedereen op eigen niveau aan zijn trekken kan komen. Door de combinatie van snelle, sprintachtige en trage -afkomstig uit de krachttraining- sprongen wordt de vetverbranding van het lichaam sterk aangemoedigd. De complexiteit van de Jumping-oefeningen geeft de garantie om het hele lichaam en/of gedeelten hiervan te versterken. Een essentieel onderdeel van de training is gewijd aan de lichamelijke balans die nodig is en versterkt wordt door de flexibele trampoline. Deze specifieke evenwichtstraining versterkt vooral de diepe rugspieren, die normaal moeilijk te trainen zijn

Door het spelen met de zwaartekracht worden meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen – meer dan elke andere duursport.

Maar daarnaast is Jumping vooral ook heel veel plezier hebben en krijg je er ontzettend veel energie van!

Lees meer