Inschrijven

Voor een proefles, rittenkaart of abonnement

Aanmelden zwemles? Klik hier   Abonnement gedeactiveerd? Mail ons voor het activeren van het abonnement!

Sportabonnement afsluiten? Klik hier

Rittenkaart of losse les kopen?  Klik hier (scrol langs de abonnementen)

Een keer iets uitproberen? Gratis Proefles  (U mag als proeflesser via de hoofdingang naar binnen komen en u de eerste keer melden bij de balie, u krijgt dan even een rondleiding en wordt afgeleverd bij de gereserveerde activiteit. Neem voor het comfortabel sporten altijd een grote handdoek en een gevulde bidon mee!)

Inschrijf- en reserveergemak. Via bovenstaande links belandt u bij Sportivity, ons nieuwe administratie en reserveersysteem. U kiest een abonnement, rittenkaart of losse activiteit, scrolt daarna helemaal naar beneden naar “Kies volgende stap”.

Vul daar de gevraagde gegevens in en klik op “Volgende stap”. Hier kunt u akkoord geven op de AVG en algemene voorwaarden en overgaan tot het afsluiten en/of betalen van het abonnement, de rittenkaart of losse activiteit, door uw handtekening te zetten en op “Betalen” te klikken. U kunt een rittenkaart of losse activiteit meteen via Ideal betalen. Een abonnement verloopt via een automatische incasso, u heeft hiervoor een bankrekeningnummer ingevuld, alle facturen zullen via een automatische incasso verlopen.

U ontvangt na inschrijving meteen een link van Sportivity in uw mailbox. Via deze link kunt u een wachtwoord aanmaken. Als u dit hebt gedaan, kunt u de Sportivity App downloaden op uw telefoon of tablet en inloggen met uw e-mailadres en het aangemaakte wachtwoord. U gebruikt de Sportivity App om een activiteit bij ons te reserveren.

Heeft u vragen? Mail dan naar marije@kortezwaag.nl of bel 0513-461978

Lees meer