Relaxruimte

Even helemaal niks moeten

Na het sporten heerlijk ontspannen kan in onze uitgebreide relaxruimte. U vindt hier een ruime Sauna en Infraroodcabine, douchegelegenheid met een koude stortdouche en heerlijke ligstoelen binnen en op het buitenterras om tussen de gangen door lekker bij te komen. 

Niet sporten, maar wel genieten van onze Relaxruimte? Kies ons nieuwe Sauna-Abonnement, voor maar €17,25 p/mnd kunt u 5x p/mnd een plekje in onze Relaxruimte reserveren. 

Vanaf maandag 7 juni 2021 mag de relaxruimte weer open, deze kan gereserveerd worden in de Sportivity App. Om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren, laten we 4 personen per tijdsblok van 30 minuten in de relaxruimte toe (maximaal 2 personen per sauna, we gaan ervan uit dat de bezoekers hier met elkaar uit komen). Neem na deze 30 minuten gerust nog even de tijd om goed af te koelen en te ontspannen.
Bij All Inn abonnementen verschijnen de tijdsblokken voor de relaxruimte automatisch in de Sportivity App. Bij andere abonnementen dient de Addon “Gebruik Relaxruimte” aangezet te worden, er wordt dan maandelijks €2,50 extra geïncasseerd. Bij het aanzetten van de Addon kan een groter bedrag dan €2,50 in beeld komen, dit komt doordat de Addon aan wordt gezet voor de hele reeds betaalde periode, in de App klikken op “Abonnementen” geeft inzicht over de “Geldig tot” datum.

Lees meer