Vrije Fitness

Effectief trainen op zelf in te plannen tijdstip!

Verbeteren van de algehele conditie, opbouwen van spierkracht en -massa, vetverbranding, verminderen van lichamelijke klachten en verbeteren van het uithoudingsvermogen zijn de doelstellingen die met deze activiteit gerealiseerd kunnen worden.

Beginnen met fitness

Om aan de vrije fitnesstraining deel te nemen, vragen wij u om eerst een afspraak te maken. U kunt bij deze afspraak kiezen voor een intake- of een proefles. De proefles is een verkort programma om kennis te maken met de activiteit, de sfeer, de instructeurs en onze ontspanningsfaciliteiten. Bevalt dit, dan kunt u daarna een afspraak maken voor de intakeles. U kunt ook meteen kiezen voor de intakeles, er zal dan tijdens deze eerste les een uitgebreid intakegesprek plaats vinden en op basis van uw wensen en belastbaarheid maken wij meteen een persoonlijk beweegprogramma voor u klaar. Vervolgens maken wij u wegwijs met de fitnessapparatuur en de bijbehorende bewegingen.

Intakeles

Een intakeles is alleen mogelijk als inschrijving heeft plaats gevonden. Na de proef- en intakeles maken we nog een afspraak voor het afnemen van diverse testen, zodat we een goede beginsituatie neer hebben gezet en weten waar we naar toe moeten werken.

In totaal werken we dus 3 lessen op afspraak, op deze manier kunnen wij u goed instrueren en bent u later in staat om op verantwoorde wijze met de apparatuur en uw lichaam om te gaan. Elke 8 weken zal uw schema weer nagekeken en waar nodig aangepast worden, zodat het lichaam nieuwe trainingsprikkels krijgt en uw trainingsniveau dus wordt verhoogd.

Lees meer