Vrije Fitness

Effectief trainen op zelf in te plannen tijdstip!

Verbeteren van de algehele conditie, opbouwen van spierkracht en -massa, vetverbranding, verminderen van lichamelijke klachten en verbeteren van het uithoudingsvermogen zijn de doelstellingen die met deze activiteit gerealiseerd kunnen worden.

Beginnen met fitness

Om aan de vrije fitnesstraining deel te nemen, kunt u met een “gratis proefles”de sfeer proeven en een basis fitnessprogramma uitvoeren. Heeft u een duidelijk doel voor ogen en bent u zeker van plan om te komen fitnessen, dan kunt u dit bij de proefles al aangeven, dan maken we op basis van uw wensen en belastbaarheid meteen een persoonlijk beweegprogramma voor u klaar. Vervolgens maken wij u wegwijs met de fitnessapparatuur en de bijbehorende bewegingen, we houden er rekening mee dat u 2 tot 3 trainingen nodig hebt om de fitnessapparatuur en het trainingsprogramma onder de knie te krijgen.

In totaal werken we dus 3 trainingen “op afspraak”, op deze manier kunnen wij u goed instrueren en bent u goed in staat om op verantwoorde wijze met de apparatuur en uw lichaam om te gaan. Elke 8 weken zal uw schema weer nagekeken en waar nodig aangepast worden, zodat het lichaam nieuwe trainingsprikkels krijgt en uw trainingsniveau dus wordt verhoogd.

Lees meer