Ouder/Kind zwemmen

Kan vanwege het Coronavirus helaas tijdelijk niet gegeven worden

Update Coronavirus 16-6-2020; We hopen het ouder/kindzwemmen na de zomervakantie weer op te starten. Dit zal met opgave in de Kortzewaag App gaan verlopen, zodat we zeker weten dat er niet teveel kinderen met ouders in het bad komen te liggen. Mocht je belangstelling hebben, dan mag je hier een inschrijfformulier invullen. We voeren de gegevens vervolgens in in ons administratiesysteem, waarna jullie de Kortezwaag App kunnen installeren op de telefoon of ipad. We berichten jullie zodra we het ouder/kindzwemmen weer opstarten, dan kunnen jullie zelf de lessen inboeken.

Update Coronavirus 8-5-2020; We durven het nog niet aan om met onze ouder/kindlessen van start te gaan. We zijn druk aan het brainstormen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de ouders onderling 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Vooral het aan- en uitkleden hebben we nog niet goed uit kunnen denken. We zullen de herstart van deze lessen via de socialmedia en de website gaan communiceren, het heeft onze aandacht!

Door de heerlijke watertemperatuur van 33 graden kunt u al vanaf 12 weken met uw baby komen zwemmen.

Speciaal voor baby’s en peuters is er de mogelijkheid om samen met vader, moeder, opa of oma te zwemmen. Tijdens deze lessen wordt uw baby/ kind op een leuke manier vertrouwd met het water gemaakt en leert met uw hulp drijven op de buik en rug en door de jaren heen diverse beginnende beenslagen. Dit maakt een latere instroom bij het leszwemmen gemakkelijker. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste zweminstructrices in ons eigen binnenbad. Er is niets leukers dan samen in het water zingen en spelenderwijs deze lessen te doorlopen.
Deelnemertjes worden naar leeftijd ingedeeld. Er zijn lessen voor kinderen van 12 weken tot 1 jaar, van 1jaar tot 2 jaar, van 2 jaar tot 3 jaar en van 2,5 jaar tot 3,5 jaar.

Voor de lessers vanaf 3,5 jaar tot start zwemles geven we “Op weg naar zwemles”. In deze les wordt er oefenstof iets meer voorbereidend op het leszwemmen aangeboden.

Vanaf 4,5 jaar mag uw kind onze AB-lessen volgen.
Enthousiast? Kom gerust eens voor een proefles.

In vakanties (het eerste weekend gaat de “Op weg naar zwemles”les altijd wel door) en op feestdagen is er geen ouder/kindzwemmen!

 

Lees meer