Ouder/Kind zwemmen

Ouder-/Kindzwemmen start coronaproof vanaf week 34

Het ouder-/kindzwemmen start weer vanaf week 34, vanwege het coronavirus is deelname alleen mogelijk via opgave in de KortezwaagApp. Dit gaat als volgt:

  • u stuurt ons uw gegevens via dit formulier
  • wij voeren uw gegevens in en sturen u binnen een week een bevestigingsmail voor ontvangst en verwerking
  • u kunt na deze mail onze KortezwaagApp downloaden en een wellness account aanmaken met het emailadres dat u aan ons door heeft gegeven.
  • vanaf dan kunt u het ouder-/kindzwemmen inboeken in de Kortezwaag app
  • Wilt u echt niet niet aan- en afmelden via de app, dan kunt u uw ouder-/kindles door ons laten reserveren, dit kan telefonisch (0513-461978) of aan de balie.
  • Er kunnen steeds 2 lessen in het vooruit ingeboekt worden
  • Er kunnen maximaal 10 ouder/kindkoppels per lesgroep. De minimale deelname is 4 koppels, bij minder opgaven komt de les te vervallen
  • Omkleden ouder en kinderen vanaf 1,5 jaar in kleedkamer 3 (heren) en 4 (dames). Kinderen van 12 wkn tot 1,5 jaar mogen bij het zwembad omgekleed worden. 
  • Houd in de kleedkamer en rondom het zwembad 1,5 meter afstand van elkaar
  • Ouder, kind of een ander gezinslid niet fit? Blijf dan thuis, vergeet u niet af te melden in de app.  

Door de heerlijke watertemperatuur van 33 graden kunt u al vanaf 12 weken met uw baby komen zwemmen.

Speciaal voor baby’s en peuters is er de mogelijkheid om samen met vader, moeder, opa of oma te zwemmen. Tijdens deze lessen wordt uw baby/ kind op een leuke manier vertrouwd met het water gemaakt en leert met uw hulp drijven op de buik en rug en door de jaren heen diverse beginnende beenslagen. Dit maakt een latere instroom bij het leszwemmen gemakkelijker. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste zweminstructrices in ons eigen binnenbad. Er is niets leukers dan samen in het water zingen en spelenderwijs deze lessen te doorlopen.
Deelnemertjes worden naar leeftijd ingedeeld. Er zijn lessen voor kinderen van 12 weken tot 1 jaar, van 1 jaar tot 2,5 jaar en van 2,5  jaar tot 4,5 jaar.

Op zaterdagochtend kan er door een ouder en kind (leeftijd 3,5 – 6 jr)vrij worden gezwommen onder toezicht van een lesgeefster. Deze lesgeefster kan tips geven en zorgt ervoor dat er een uitdagend parcours ter bevordering van het watervrij maken van de kinderen klaarligt.

Vanaf 4,5 jaar mag uw kind onze AB-lessen volgen.

In vakanties (het eerste weekend gaat de “Op weg naar zwemles”les altijd wel door) en op feestdagen is er geen ouder/kindzwemmen!

Inschrijfformulier ouder/kindzwemmen

Lees meer