Ouder/Kind zwemmen

Ouder-/Kindzwemmen weer mogelijk vanaf 11-6-2021

Dankzij de versoepelingen mogen we het Ouder/Kindzwemmen gelukkig hervatten, de lessen zullen vanaf vrijdag 11 juni weer op het lesrooster staan en kunnen  gereserveerd worden. Door de overstap naar een nieuw administratiesysteem, kunnen jullie het Ouder/Kindzwemmen niet meer reserveren in de Kortezwaag App, maar in de Sportivity App. Heb je nog ritten van een rittenkaart over? Stuur dan een mail naar marije@kortezwaag.nl

Om lessen te kunnen reserveren, moet er een rittenkaart of losse les aan jullie persoonsgegevens gekoppeld worden, dit regel je gemakkelijk via https://kortezwaag.nl/inschrijven/ (lees de informatie op de website goed door). Vul bij de voornaam zowel de eigen naam als de roepnaam van zoon/dochter in, graag de geboortedatum van de lesouder gebruiken. Als het e-mailadres al bekend is bij Sportivity, dan zul je dat via een validatiecode kunnen bevestigen, de losse of rittenkaart wordt dan toegevoegd aan het reeds bestaande account.

Nog vragen? Mail of bel gerust! Heel graag tot snel.

Door de heerlijke watertemperatuur van 33 graden kunt u al vanaf 12 weken met uw baby komen zwemmen.

Speciaal voor baby’s en peuters is er de mogelijkheid om samen met vader, moeder, opa of oma te zwemmen. Tijdens deze lessen wordt uw baby/ kind op een leuke manier vertrouwd met het water gemaakt en leert met uw hulp drijven op de buik en rug en door de jaren heen diverse beginnende beenslagen. Dit maakt een latere instroom bij het leszwemmen gemakkelijker. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste zweminstructrices in ons eigen binnenbad. Er is niets leukers dan samen in het water zingen en spelenderwijs deze lessen te doorlopen.
Deelnemertjes worden naar leeftijd ingedeeld. Er zijn lessen voor kinderen van 12 weken tot 1 jaar, van 1 jaar tot 2,5 jaar en van 2,5  jaar tot 4,5 jaar.

Op zaterdagochtend kan er door een ouder en kind (leeftijd 3,5 – 6 jr) vrij worden gezwommen onder toezicht van een lesgeefster. Deze lesgeefster kan tips geven en zorgt ervoor dat er een uitdagend parcours ter bevordering van het watervrij maken van de kinderen klaarligt.

Vanaf 4,5 jaar mag uw kind onze AB-lessen volgen.

In vakanties en op feestdagen is er geen ouder/kindzwemmen!

Lees meer