Ouder/Kind zwemmen

Heerlijk samen zijn met uw kleintje

Door de heerlijke watertemperatuur van 33 graden kunt u al vanaf 12 weken met uw baby komen zwemmen.

Speciaal voor baby’s en peuters is er de mogelijkheid om samen met vader, moeder, opa of oma te zwemmen. Tijdens deze lessen wordt uw baby/ kind op een leuke manier vertrouwd met het water gemaakt en leert met uw hulp drijven op de buik en rug en door de jaren heen diverse beginnende beenslagen. Dit maakt een latere instroom bij het leszwemmen gemakkelijker. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste zweminstructrices in ons eigen binnenbad. Er is niets leukers dan samen in het water zingen en spelenderwijs deze lessen te doorlopen.
Deelnemertjes worden naar leeftijd ingedeeld. Er zijn lessen voor kinderen van 12 weken tot 1 jaar, van 1jaar tot 2 jaar, van 2 jaar tot 3 jaar en van 2,5 jaar tot 3,5 jaar.

Voor de lessers vanaf 3,5 jaar tot start zwemles geven we “Op weg naar zwemles”. In deze les wordt er oefenstof iets meer voorbereidend op het leszwemmen aangeboden.

Vanaf 4,5 jaar mag uw kind onze AB-lessen volgen.
Enthousiast? Kom gerust eens voor een proefles.

In vakanties (het eerste weekend gaat de “Op weg naar zwemles”les altijd wel door) en op feestdagen is er geen ouder/kindzwemmen!

 

Lees meer