Algemene voorwaarden zwemles

Lees goed, belangrijke informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Zwemles Kortzewaag
Contributie
De contributie dient vooruit per maand te worden voldaan, deze wordt via een automatische betaling van uw bankrekening geïncasseerd. De eerste incasso is een afwijkend bedrag, om de betalingsperiode op de eerste van de maand te krijgen. Na het behalen van het A-Diploma wordt uw kind zonder schriftelijke opzegging automatische doorgeboekt naar B Les. Betaling en lessen gaan automatisch door!

Contante Betaling
Voordat de lesperiode in gaat dient het volledige maandbedrag € 39,- voor de 25e van de maand betaald te worden. Bij achterstand van betaling sturen wij eenmaal een herinnering, het lidmaatschapsgeld is dan verhoogd met € 5,00 administratiekosten.

Inschrijfgeld zwemles
Het inschrijfgeld is eenmalig € 30.00 en wordt bij de eerste incasso extra afgeschreven . Bij contante betaling wordt het bij de eerste betalingsperiode opgeteld

Beëindiging lidmaatschap
Opzeggen van het lidmaatschap is alleen mogelijk met een opzegtermijn van 1 maand indien schriftelijk en voor de eerste van de maand ingeleverd. Terugbetaling door te late berichtgeving of ziekte e.d. is niet mogelijk.

Openingstijden en feestdagen
Openingstijden worden vastgesteld door sportcentrum “Kortezwaag, Zij hebben het recht tijden aan te passen, mits tijdig (2 weken van te voren) aangegeven.
Wij zijn gesloten op officiële feestdagen en de week tussen Kerst en Oud & Nieuw. Deze zwemlessen kunnen om organisatorische redenen niet worden ingehaald.

Schoolvakanties
De lessen gaan gewoon door in de andere schoolvakanties. In de zomervakantie hebben we aangepaste tijden en lessen we doordeweeks op de ochtend en middag, wij kunnen rekening houden met uw vakantie/werkdagen

Aansprakelijkheid
Sportcentrum “Kortezwaag” is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal, schade, zowel direct als indirect, resp. van of aan goederen van cliënten. Het sporten geschiedt op eigen risico. Het sportcentrum stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele blessures.

Inhalen zwemles
Via zwemscore meldt u zelf uw zwemlessen (minimaal 4 uur van te voren) af en boekt u daarna ook zelf de inhaallessen.

 

Inschrijfformulier Zwemles

  • (bijv. 0513-464772)
  • (leservaring/angstig/zeer druk/snel afgeleid/samen zwemmen met...)
  • De aanvrager geeft aan op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden zwemles en geeft toestemming voor een maandelijkse incasso vanaf de eerste dag dat de zwemles start tot wederopzegging of tot het behalen van het A en B-diploma.
  • Indien akkoord maandelijkse incasso, dan graag invullen. Bijv. NL......RABO..................................
  • Heeft u de Privacyverklaring goed doorgelezen?
  • Vul hieronder ter ondertekening uw naam in
Lees meer